13 Mart 2018 Salı

Black Desert The File Is Corrupted Hatası KESİN ÇÖZÜM


Bu uyarı bozuk belge hatasını işaret ediyor.Fakat ne kadar dosya check işlemi yapsanızda format atsanızda çözümüne ulaşamayacağınız konulardan birisi.Asıl sebebi belge yada dosyaların bozuk olması değil versiyonun çakışması yada uyumsuz olmasından kaynaklanıyor olabilir.Araştırmalarımız bu teoriyi destekler nitelikte.

Oyunun kurulu olduğu klasöre girin. > "version.dat" dosyasını bulun > dosyayı silin

Bu işlemi uyguladıktan sonra launcher' ı açıp oyuna girin.Aynı sorunu tekrar almazsınız.Eğer sorun tekrar çıkıyorsa bu dosya istemci tarafından otomatik entegre edilmiyor demektir.Aynı işlemi tekrar uygulayın ve dosyaları check ettirin.

Steam için ; ".ini" şeklinde yapılandırma dosyalarını notepad + ile açın.CTRL+F komutu ile version araması yapın bulduğunuz versiyonları güncel versiyonla değiştirin.

4 yorum:

  1. "version.dat dosyası yok bende :S

    YanıtlaSil
  2. check işlemi yapın.Dosya server içerisinden gönderilmiyorsa internet ortamından tedarik etmeye çalışın forumlarda bu dosyanın upload linklerini görmüştüm.Bu dosyalar genellikle versiyon bilgilerini içeriyor.Eğer oyunun versiyon bilgileri elinizde varsa .bat uzantılı dosya oluşturup içine bilgileri kaydedin iş görecektir.

    YanıtlaSil
  3. internet'te bulamadık bu version.dat dosyasını bir yardımcı olabilir misin dostum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. version.dat dosyası sunucu tarafından istemcilerinize gönderilen dosyalardan birisidir.İnternet ortamında bulamadıysanız sorunsuz yükleme gerçekleştirmiş arkadaşlarınızdan birinden isteyin.

      Sil